magneettitossut kylmät jalat palelee verenkierto elpyy annimex Minna Kuisma magneettikoru Magnetix

Kylmät jalat? Kokeile magneettitossuja

Magneettitossut. Käytä töissä, lentokoneessa, yöllä, kotona, jumpassa. Veri kiertää jaloissasi. Tossuissa 5 kpl 600 gaussin magneettia. Väreinä musta ja fuksia, koot M (37/38) L (39/40) ja XL (41/42). Hinta 31 € / pari.

Vesitikku magneettitikku Minna Kuisma Tampere kuorsaus mies nukkuminen huono magnetix Pirkanmaa

Kuorsausmagneetti

Kuorsaako puolisosi? Nyt kuorsausmagneetti puolison tyynyn alle vaikuttamaan yöksi. Kysy lisää! Monia tyytyväisiä asiakkaita. Päivällä magneetti kulkee taskussasi vaikuttamassa.
Fuksia 4359, turkoosi 4357 ja vihreä 4358. Hinta vain 12e. Voimakkuus 1800 gaussia.

magneetti unimaski Minna Kuisma MAGNETIX Wellness -magneettikorut Tampere Pirkanmaa yötyö unettomuus mustat silmanaluset

Päätä särkee? Uniongelmia? Niskat jumissa?

Unimaski, jossa on 7 kpl 600 gaussin magneettia. Laita yöksi silmillesi tai käytä vaikka päivällä otsan tai niskan kohdalla. Kokeile ja huomaa ero olotilassasi. Helpotusta nenän tukkoisuuteen, silmien kuivumiseen? Saatavilla värit fuksia F-0009 ja musta F-0010. Hinta 25€.

magneettikoru Minna Kuisma Tampere annimex.fi ovennuppi magneetti niskat jumissa hieronta

Ovennuppimagneetti

Asiakkaiden suosikki kotikutsuilla, kun hieron heidän kipeitä hartioita ja niskoja ovennupilla. Kokeile itse vaikutukset. Voi hieroa myös ohimoita, jos meinaa tulla päänsärky.  
Ovennuppi 4164 63e 1800 gaussia. Hanki nyt omasi. Tätä rakastavat niin lapset kuin aikuiset.  

Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Minna Kuisma Tampereelta ja myyn MAGNETIX Wellness -magneettikoruja kotikutsuilla, työpaikoilla, tapahtumissa, messuilla, markkinoilla, myyjäisissä, jne. Koulutukseltani olen matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja. Olen auttanut asiakkaitani jo vuodesta 2009 saamaan helpotusta kipuihin ja särkyihin käyttämällä kaunista korua.

Olet tervetullut yksin tai kaverin tai useamman ystävän kanssa tutustumaan koruihin kotiini, Tampereen Annalaan, Luolakatu 4. Soita ja sovitaan ajankohta.

Minulla on koruja suoraan myydä ja mitä ei löydy, niin tilaan ja toimitan sinulle. 

Voit myös soittaa tai laittaa viestiä mitä haluat tilata ja tietää koruista. 0400-636352 kuismaminna1@gmail.com (Huomaa sähköpostin numero ykkönen)


Korukuvasto 2017/2018

Verkkokauppa
 

Tykkää Facebookissa
 

Haetko helpotusta seuraaviin vaivoihin? Kokeile magneettikorua, tuotteilla on kuukauden tyytyväisyystakuu.

Migreeni, päänsärky, selkäkipu, niskakivut, hartiaseudun säryt, tenniskyynärpää, siitepölyallergiat, astma, reuma, nivelkivut, nivelrikko, fibromyalgia, tinnitus, väsymys, heikko verenkierto, hammassärky, stressi, paniikkihäiriö, kuukautiskivut, 
vaihdevuosivaivat, ylivilkkaus, korkea tai alhainen verenpaine, välilevyn pullistuma, ihosairaudet, psorias, kuorsaus 

magneettikoru magneettiranneke Minna Kuisma Tampere annimex

Käyttöohjeita

Totuttele kehoasi voimakkaaseen magneettiin käyttämällä sitä aluksi vähän aikaa. Kun kehosi tottuu magneettiin, voit pitää sitä yötä päivää. Ota kullatut ja kivelliset tuotteet pois suihkun ajaksi, samoin vältä suola- ja kloorivettä.

Koruilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, ei koske korviksia hygieniasyistä. Kuukauden tyytyväisyystakuu, saat 85% rahoista takaisin, jos et ole tyytyväinen palautettuasi tuotteen. Koruilla on 2 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheiden osalta. Ota yhteyttä!

Minna Kuisma Tampere MAGNETIX Wellness -magneettikorut

Ajankohtaista:

Koruja Facebookissa  annimex

Sovi kutsut tai tapaaminen 0400-636352.